Districtshoofd sluit vliegveld na weigering stoel volle vlucht


 blog.indonesiepagina.nl 

Startpagina
Je bent nu in > Blog > Districtshoofd sluit vliegveld na weigering stoel volle vlucht

Districtshoofd sluit vliegveld na weigering stoel volle vlucht

Districtshoofd sluit vliegveld na weigering stoel volle vlucht KUPANG, OOST NUSA TENGGARA - Het districtshoofd van Ngada in Oost Nusa Tenggara, besloot om een vliegtuig van Merpati Nusantara een verbod op te leggen om te landen op het vliegveld Turelelo Soa. Dit gebeurde zaterdagochtend nadat hij geen ticket kreeg voor de reeds volgeboekte vlucht.

"Waanzinnig is het!" zei Marianus, het districtshoofd zondag. "Ik heb gebeden om een ticket gedurende vijf uur om naar Ngada te kunnen, maar het antwoord was dat de vlucht reeds volgeboekt was. Het toestel vervolgens verbieden te landen zou de maatschappij wel een lesje leren.

"Ik had een bespreking met het regionale bestuur van Ngada om de economische ontwikkeling in Ngada te bespreken. Hierbij horen ook de faciliteiten waar Merpati Nusantara gebruikt maakt. Daarom heb ik de maatschappij verboden nog te landen op het vliegveld." aldus Marianus.

Volgens een woordvoerder van het ministerie van Transport, Bambang S. Ervan, had het districtshoofd reeds contact opgenomen met Merpati, maar was het toestel reeds volgeboekt. Toen gaf gij direct opdracht aan de lokale civiele politie Satpol PP om de landingsbaan te blokkeren.

Districtsmanager Denny de Hoog van Merpati Nusantara bevestigde dat het toestel niet kon landen zaterdagochtend. "Het toestel is daarom teruggekeerd naar vleigveld El Tari van Kupang," aldus De Hoog. Aan boord waren 56 passagiers, maar dus niet Marianus, die uiteindelijk een vlucht van TransNusa heeft genomen.

Medewerkers van het vliegveld stellen dat ze niets konden doen omdat er simpelweg te veel Satpol PP personeel aanwezig was. Donatus Mite, hoofd van de Dienst Transportzaken in de regio liet wel weten dat de vluchten zondag weer hervat werden.


Gerelateerde blog artikelen (categorie 'Vreemd genoeg ...') Gerelateerde blog artikelen (categorie 'Vreemd genoeg ...'):
14 December 2013 · Ambtenaren ontslagen na missen ochtendgebed in Riau
27 September 2013 · Soekarno-Hatta krijgt reward schone toiletten
10 April 2013 · Zwangere meisjes mogen niet meedoen aan examens
23 February 2013 · Rode en groene stickers tegen files
20 February 2013 · 208 miljoen rupiah gestolen uit kantoor Ministerie Huisvesting
19 February 2013 · Italiaan overlijd in gevangenis na bommelding Lion Air

Tags Tags: districtshoofd, volle, vlucht, weigering, blokkade, vliegveld


Geplaatst in Vreemd genoeg ... @ 23 December 2013 04:08 CET door Jeroen · 'Blog' RSS feed · permalink

Advertentie
Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Ben benieuwd wanneer deze koekwaus uit zijn functie word gezet wegens het plegen van een economisch delict of zo.Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Wat een mafketel, zulke moeten ze aan hun ballen opknopen.
Economische delict, hier heeft een vliegmaatschappij flinke kosten gemaakt.

Gaat dit districts- hoofd die ook even ophoesten?


Where there is a will there will be relatives.

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Het is wat malam zegt; denk je dat je alles wel hebt meegemaakt of gelezen over Indonesie... krijg je toch weer een moment waarvan je broek afzakt. Dit was er zoeen. Gelukkig waren de gordijnen nog dicht.zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Nou op facebook gaat dit verhaal rond, volgens mijn vriendin heeft dat zijn aandacht ver overschreden.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 
Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

koming
User
User icon of koming
spacer line
 

koming
User
User icon of koming
spacer line
 

Zelfde geldt ook voor bootdiensten

komingMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Eerst was dit bij Garuda ook heel normaal, hier is dat flink teruggebracht. Merpati blijft dus over en krijgt de dubbele last aan idioten en ander overheidspersoneel te verwerken. Voor een maatschappij die al jaren verlies draait zijn dit soort berichten erg slecht natuurlijk, al zijn er op sommige routes geen alternatieven. Gelukkig dat Lion Air, Sriwijaya Air (met Nam Air) en Garuda Indonesia allemaal al op enkele bestemmingen in Nusa Tenggara vliegen of dit op zeer korte termijn gaan doen.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 23 December 2013 13:27

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Tja, er staan mensen op de landingsbaan, dan landen mag dus niet. Verder goed dat dit opgeblazen word in de media, want het is gewoon een vorm van corruptie natuurlijk.

Dat Merpati dit goed is 100% te wijten aan het feit dat ze een staatsbedrijf zijn zonder ruggengraat. Ik merk dit op een andere manier met het terughalen van refunds voor geannuleerde vluchten. Ik krijg met regelmaat te horen 'klant heeft het zelf opgehaald', en dan zegt de klant 'nietes'.. dan vraag je bewijsje. Is er niet. Dan schakel ik het hoofdkantoor in, heb ik mijn refund diezelfde dag nog terug.. en zal ik nooit horen wat er met de centen is gebeurd. Gewoon in de zak van de lokale medewerkers wellicht.

Overigens is dit niet alleen Merpati, TransNusa personeel doet het ook zo. Trigana Air ook, maar daar hebben ze even geleden in Pangkalan Bun laten weten wie de baas is, het hoofdkantoor dus. Ook hier verdween onze refund in de zakken van het personeel.

Allemaal corruptie, nepotisme en het gevoel dat diegene het geld toch niet komt terughalen, zeker niet die rijke buitenlander. Dat komt niet in het nieuws natuurlijk, maar zo'n stinkende pad van een ambtenaar natuurlijk wel. Dat is smullen hier, want ze hebben dik moeten betalen voor hun posities en willen daar natuurlijk ook goed gebruik van kunnen maken de rest van hun leven.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 23 December 2013 15:21

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Er komen steeds meer signalen van wat de kranten noemen Lawmakers dat de actie van Mari(anus) niet ongestraft mag blijven Emoticon: Laugh out loudYerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Polri (de natuionale politie) heeft inmiddels laten weten dat het strafbaar is om zomaar een vliegveld te sluiten. Zij gaan de zaak in behandeling nemen.

De leden van de civiele politie Satpol PP die de landingsbaan daadwerkelijk bezetten zijn inmiddels als verdachten aangewezen.

De zaak is dus nog niet afgedaan.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 25 December 2013 06:05


On 23-12-2013 08:22 Anne Mieke wrote: Regeringsbeambten denken soms dat ze alles kunnen maken en lappen regels, eerlijkheid en respect aan hun laars. Daarbij doen luchtvaartmaatschappijen ook vaak zomaar wat uit angst, gemakzucht of gewoonte.
....en geld natuurlijk AM. 20 jaar geleden had een travelagency de reserveringsman van Merpati in Maumere op z'n loonlijst staan daar ze vaak seats nodig hadden Maumere - Bali. Als hun klienten op het vliegtuig moesten, belden ze de betreffende persoon op en hij gooide er dan wel een paar anderen vanaf. Jammer voor degenen die al een ticket hadden maar de reserveringsman's wil was wet in het "Wilde Oosten" (Merpati was destijds zo ongeveer de enige my die vluchten had op de "oosterse" trajecten). Het is iets minder erg nu maar 20 jaar geleden had men heel wat te "lijden" in het Verre Oosten van RI.
Zoals ik al in topic "Nieuws in Indonesie" had vermeld dat het Oosten (nog) steeds vol zit met allerlei primitieve potentaatjes.
Al vaak mee te maken gehad in NTT, Maluku en Papua. Hele series "VIP's" moesten worden bezocht (en betaald) voordat men wat gedaan kreeg. In Maluku gaat het al iets beter omdat de centrale overheid dit onrustige gebied nauwlettend in de gaten houdt. Maar Molukkers, Papua's, Florinezen en Timorezen kunnen er wat van; verwijtend dat ze dat hebben geleerd van hun leermeesters op Java; jajaja, de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet (contradictie wat betreft uiterlijk, hehehe, geintje meneer Sonneberg).
Verscheidene malen heb ik buitenlandse toeristen gewaarschuwd voor de willekeur in NTB, NTT, Maluku en Papua, en hen op het hart gedrukt als eerste in het vliegtuig te komen, voordringende lokalen in de kraag te grijpen en terug te zetten op de plaats waar ze vandaan kwamen, want wie het eerst komt het eerst maalt. Van het ene moment op het andere moment kon een of andere lokale Bobo beslissen om met zijn familie te gaan shoppen op Bali en eiste dan direct enkele plaatsen op. Ook drukte ik hen op het hart bij het inchecken seats te verzoeken vanaf rij 5 omdat de lokale bobo's altijd voorin willen zitten (gengsi dong).Surya Atmadja
User
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 25 December 2013 09:53

Ik heb in mijn begin "carriere" (1979) een paar maanden gewerkt bij een Indonesische reisburo in A'am.
Ook daarna gevlogen naar Indonesia en een paar keren naar Bali, Yogya-SBy .
Vooral in het begin jaren gebeurde weleens ( niet zelf meegemaakt) dat sommige omhoog gevaleen pejabat hun macht misbruiken.
Dat er bepaalde afspraken gemaakt werd is niet te vermijden , ook dat er min of meer speciale stoelen gereserveerd (moeten) worden.

In de case van deze bupati is duidelijk een "communicatie stoornis" , want de man beweerde dat hij had "gesmeekt" dat hij "plotseling" terug moet.
Terwijl hij toch van te voren moeten weten ( neem ik aan ) wanneer zo'n vergadering moet komen.

Toen (volgens hem ) zijn smeekbede niet hielp om met Merpati te gaan , had Merpati een paar uren later (16.00 uur) een plaats gegeven.
Maar hij had al ergens geboekt.
Dat hij zijn macht misbruikte om Sat Pol P.P bepaalde orders te geven met eventuele gevolgen ( in gevaar brengen , financieel etc ) is waarschijnlijk gebaseerd op "wraak"gevoelens.
En het zou terecht zijn dat hij bij de rechter moet verantwoorden effe kijken of de J.P.U het aandurfde om hem aan te klagen en de politie opdracht geeft(?) de bupati op te roepen .
De mendagri, perhubungan en andere instanties plus kranten / internet zal hun werk ook doen.
Mocht het bewezen is dat die man zijn macht misbruikte , dan is de conclussie duidelijk, ontslaan , en de eventuele boete (max 1 M ?) en X jaren gevangenis.

Geen T.S.T , Kong Ka Li Kong, of ABS praktijken meer.


bisa dicek of makemyday .

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Surya, die meneer Kong Ka Li Kong, is dat een vriend van je? Of is hij familie van dhr. Kong Kali Kong?
T.S.T.???Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

surya; het is hier nog nieuws, en dat zegt wel wat denk ik. Dat er bepaalde situaties zijn waarop ambtenaren aanspraak kunnen maken kan ik begrijpen. Maar zoals je zelf al zegt: ineens een vergadering waar hij bij moet zijn? Dat kan maar een paar redenen hebben
- hij is het vergeten
- hij liegt
- hij moest zijn vriendin afschepen

Komt wel boven water denk ik. In ieder geval machtsmisbruik, en daarvoor kun je je baan kwijtraken, zeker als ambtenaar.Surya Atmadja
User
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 25 December 2013 10:46


On 25-12-2013 10:00 Yogya-Bali wrote:
Surya, die meneer Kong Ka Li Kong, is dat een vriend van je? Of is hij familie van dhr. Kong Kali Kong?
T.S.T.???

Voor anderen die het nog niet weten, K.K.K ( Kongkalikong) is een soorts spel waar mensen elkaar rug strijken/cq krabben, tot wederzijdse voordelen .
Ai skrets joer bek , ju skrets mai bek.
T.S.T= Tahu sama tahu .
Dat is zo oud als de weg naar Rome.
J.P.U = Jaksa Penuntut Umum=Zeg maar de O.M .

Toem mijn zoon nog klein was werden zelfs wisman(wisatawan manca negara =toeristen) vaak gemats boven de Indonesiers .
Heb mijn terugreis al geconfirmeerd bij een grote hotel in Jkt , het gebeurde bij de oude Halim ,dus jaaren gelede) .
De flight uit DPS (richting Singapura-AMS )is weer te laat .
Dus passagiers zijn aan het morren.
Bij informatie blijkt dat er ook problemen zijn met de stoelen.
Ik vroeg om bij elkaar geplaats te worden, vrouw en een klein kind erbij .
Kon niet want ze "moeten" de wisman eerst herverdelen , daarna de "autochtonen".

Dus deze Amsterdamse autochtoon gelijk naik pitam/ bijna mata gelap , want alles is O.K , met seat nrs . En dan moet ik gaan wijken, terwijl mijn rupiah, dollar of gulden dezelfde waarde heeft als van een Wisman ?
Samen met een medepassagier ( toevallig kolonel) hebben we onze eigen plaatsen geclaimd en gekregen(eerst mondeling dreigen ) .
Omdat de discussie door omstanders werd gehoord , gingen de anderen ook hun rechten eisen.
Hoe het verder ging met hun weten we niet , we zijn gewoon kopi aan het drinken.
Weg van die tumult en opgewonden mensen, want die 2 hebben plaats gekregen , waarom wij niet. Emoticon: Shiny

Het vliegen met Sempati (mss weet Y-B nog)kan ook leuk zijn .Is al lang failliet.
Je kan bijna gratis reizen als ze te laat komen .
Heb op een voucher gevlogen Jkt -Ygy-Sby , Jkt -Ygy gratis meteen voucher.
Van Ygy naar Dps via Sby ook met grote diskon (korting) omdat ze ook te laat kwamen.bisa dicek of makemyday .

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 25-12-2013 10:46 Surya Atmadja wrote: Het vliegen met Sempati (mss weet Y-B nog)kan ook leuk zijn .Is al lang failliet.
Je kan bijna gratis reizen als ze te laat komen .
Heb op een voucher gevlogen Jkt -Ygy-Sby , Jkt -Ygy gratis meteen voucher.
Van Ygy naar Dps via Sby ook met grote diskon (korting) omdat ze ook te laat kwamen.
Klopt Surya. Voor elke uur te laat kreeg je zoveel vouchers. Ik vloog vaak voor 60% van de prijs want ze waren bijna altijd te laat......dus regende het vouchers.renem
User
spacer line
 

Ik ken nog een verhaal ( source even kwijt maar mischien van dit forum of een ander forum )van een italiaan die lion air belde met een bom melding om het vliegtuig te vertragen waar hem (of zijn vriendin )de toegang was ontzegd om voor hem onduidelijke redenen.
Hij heeft 3 jaar cel gekregen. ( helaas voor hem is hij daar ook overleden. Hart aanval oid )guna2
User
User icon of guna2
spacer line
 


On 25-12-2013 11:43 Yogya-Bali wrote: Voor elke uur te laat kreeg je zoveel vouchers.

Vreemd genoeg ook als je de (mede)veroorzaker van die vertraging was. Een medewerker van Sempati (Y-B kent um) en ik hebben op Changi ooit voor zoveel vertraging gezorgd dat mijn volgende Singapore-vlucht geheel en al gratis was. Ik voelde me toch een beetje schuldig daarover.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 25-12-2013 12:39 renem wrote:
Ik ken nog een verhaal ( source even kwijt maar mischien van dit forum of een ander forum )van een italiaan die lion air belde met een bom melding om het vliegtuig te vertragen waar hem (of zijn vriendin )de toegang was ontzegd om voor hem onduidelijke redenen.
Hij heeft 3 jaar cel gekregen. ( helaas voor hem is hij daar ook overleden. Hart aanval oid )
Klopt, dat bericht heeft hier ook gestaan ja. Was geen slimme actie, en hij kan het 'door omstandigheden' niet navertellen.Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 25-12-2013 12:52 guna2 wrote:

[quote removed]

Vreemd genoeg ook als je de (mede)veroorzaker van die vertraging was. Een medewerker van Sempati (Y-B kent um) en ik hebben op Changi ooit voor zoveel vertraging gezorgd dat mijn volgende Singapore-vlucht geheel en al gratis was. Ik voelde me toch een beetje schuldig daarover.
Hoe krijg je dat voor elkaar? Sempati is inmiddels verre geschiedenis, dus heb ik er nooit mee gevlogen.

Dat zal dan ook de reden zijn dat maatschappijen er schijt aan hebben wettelijk vastgestelde vergoedingen te betalen, want dan moeten de passagiers de vluchten wel steeds vertragen om goedkoop te kunnen vliegen. Ons kens ons, immers.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 25 December 2013 13:34

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 25 December 2013 13:52

Vergoeding betalen Yerun, dat is vloeken in de kerk Emoticon: Angry
Aardig verhaal, ik zou met Merpati van Bandung naar Batam vliegen, vertrektijd 19.00 uur, we werden tot 22.00 uur met lul verhalen aan het lijntje gehouden.

Vlucht uiteindelijk gecanceld, aansluiten in de rij voor de balie, of ik mijn geld wilde terug hebben of de volgende ochtend 7.00 uur als nog naar Batam vliegen.
Inmiddels rolden tientallen mensen zich op, verspreid over de vloer om een tukkie te gaan doen Emoticon: Confused

Ik eiste een hotel en vervoer er naar toe, de dame keek mij aan alsof ik ze een onzedelijk voorstel deed. Emoticon: Blush
Dat was volgens haar niet de gewoonte, welnu dan beginnen we er nu maar mee om er een gewoonte van te maken toch!!!
Zoals altijd had iedereen tot op dat moment zijn snavel gehouden, maar ik had binnen een scheet en een zucht een stelletje medestanders, die toen wel durfden.

Duurde anderhalf uur, toen stonden er busjes voor de deur en werd pakweg de helft naar een hotel gereden, de rest bleef op de vloer ronken.
Bij het hotel kreeg ik de sleutel en ben ik wat te eten en een paar biertjes gaan halen.
Op mijn kamer tv aan, biertje erbij, ik keek om mij heen en toen werd duidelijk in wat voor hotel ik zat, een WOP hotel (Wippen-Ontbijten-Pleiten.)

Ik kon geen kant opkijken of ik keek me zelf in mijn lelijke tronie, overal spiegels tot aan het plafond toe Emoticon: Yummie!
Ik ging de volgende dag wel uitgerust op stap Emoticon: Laugh out loud
Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

haha malam; leuk ineens die medestanderd. Dat doet me denken aan zo'n travel minibusje. 8 passagiers en 20 dozen erin en gaan met die banaan. Ik moet halverwege pissen en zeg dat netjes. Chauffeur zei: 1e tankstation stop ik. Prima. Zo geschiedde. Iedereen stormt het busje uit om voor mij bij het toilet te zijn. Emoticon: Yummie!Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 


Ik kon geen kant opkijken of ik keek me zelf in mijn lelijke tronie, overal spiegels tot aan het plafond toe Emoticon: Yummie!


Kwam je er toen pas achter hoe lelijk dat je was?????Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Nee Ziel, op zich viel dat wel mee, ik zag een toch nog wel knappe blonde Malam.
Maar er viel in al die spiegels iets anders op, dat ding wat ik onder mijn afdakje heb hangen had ik al jaren niet meer gezien. Emoticon: Nooo

Dat viel dus tegen, dat stelde niet veel meer voor, vroegaaaah kon ik er een etalageraam mee inslaan, nu kan ik dat raam er alleen nog maar mee zemen Emoticon: Blush Emoticon: AngryMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 25 December 2013 15:26

Om ontopic te komen, volgens het pas benoemde hoofd van de nationale politie Sutarman zijn er 3 soorten vermeende daders.
Degenen die het gedaan hebben, die hebben meegewerkt en die opdracht heeft gegeven.
De straf zal hetzelfde zijn, we zullen ze allemaal ondervragen.

Sutarman heeft sinds zijn aanstelling 3 maanden terug veel mooie beloftes gedaan, hij kan zich nu waar maken.
Het is inmiddels al duidelijk dat hij tegenwerking van de minister van Binnenlandse zaken Gamawan Fauzi zal krijgen.

Het is te hopen dat Sutarman dan precies eender gaat reageren als Basuki deed in het geschil om het Christelijke districtshoofd Susan.
Basuki gaf aan dat Fauzi boy het wetboek maar eens moest leren, toen was die labberkak nog op zijn pik getrapt ook.

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 25-12-2013 15:26 Malam wrote: Basuki gaf aan dat Fauzi boy het wetboek maar eens moest leren, toen was die labberkak nog op zijn pik getrapt ook.
Toch gebruikelijk hier Malam. Men lijdt hier i.p.v. leidt een leven. De godganse dag is men op zijn pik getrapt, tersinggung i.p.v. tersungging.Surya Atmadja
User
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 
bisa dicek of makemyday .

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Zoals verwacht gaat het er op lijken dat de regent van Ngada Marianus, die afgelopen december een vliegveld liet blokkeren vrijuit gaat.
De arrogante grafangel kwam op het vliegveld El Tari (Kupang) en eiste een ticket , omdat het vliegtuig vol was werd dit geweigerd, waarop hij opdracht gaf het bestemmingsvliegveld Turelelo Soa in Ngada te blokkeren.
Het vliegtuig kon niet landen en is terug gekeerd naar Kupang.

Het onderzoek was/is in handen van het ministerie van transport, de aanklager heeft inmiddels 22 rapporten binnen van de onderzoekers, het gaat hier over politieambtenaren en medewerkers van Marianus, maar de aanklager heeft niets van de opdrachtgever Marianus ontvangen.
Wanneer het proces plaats gaat vinden is nog niet bekend,

De 22 ambtenaren wordt het in gevaar brengen van de luchtvaart ten laste gelegd, daar staat een maximale straf op van 15 jaar en 1 miljard boete.
Op de vraag aan de hoofdonderzoeker van het ministerie van transport waarom Marianus buiten schot blijft wenst meneer geen commentaar te geven.

Je kan aan klompen aanvoelen waarom, Jakarta heeft helemaal geen vat op regenten, die vallen onder de gouverneur en aangezien de gouverneur achter Marianus staat weigert hij mee te werken.
Als de gouverneur namelijk de onderzoekers geen toestemming geeft Marianus te verhoren dan staan ze machteloos, al gaat het ministerie van transport op zijn kop staan.


Log in om een reactie te geven
Je bent niet ingelogged op de website. Je moet ingelogged zijn om een reactie te geven op dit blog-artikel.

· Als je reeds een gebruikernaam hebt, log dan in.
· Als je je wachtwoord kwijt bent, haal dan een nieuwe.
· Als je nog geen gebruikersnaam hebt, maak er dan een aan.
   
OVER DIT ARTIKEL
Voeg dit blog-artikel toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

e-mail meldingen voor dit blog-artikel

Login Als je email meldingen wil ontvangen voor reacties die gegeven worden op dit blog-artikel. Je krijgt de email direct nadat het bericht geplaatst is.


Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

Volg ons op Twitter

Blog archief
· 2015, 4 artikelen
· 2014, 137 artikelen
· 2013, 142 artikelen
· 2012, 245 artikelen
· 2011, 703 artikelen
· 2010, 636 artikelen
· 2009, 885 artikelen
· 2008, 498 artikelen
· 2007, 527 artikelen
· 2006, 315 artikelen
· 2005, 181 artikelen
· 2004, 30 artikelen
· 2003, 8 artikelen

Populaire tags
· indonesie
· 2010
· jakarta
· bali
· indonesia
· overstromingen
· dame
· 1991
· indonesische
· aswolk
· vluchten
· garuda
· illegale
· na
· over
· prijs
· aan
· water
· nachtleven
· solo
Ieder uur automatisch gegenereerd

Blog categoriën
· Algemeen (475)
· Vulkanen (275)
· Ongelukken (271)
· Aardbevingen (270)
· Economie (250)
· Terrorisme (213)
· Reizen (202)
· Politiek (185)
· Criminaliteit (178)
· Corruptie (154)
· Toerisme (151)
· Vreemd genoeg ... (141)
· Religie (132)
· Milieu (125)
· Vogelgriep (122)
· Gezondheid (106)
· Overstromingen (93)
· Drugs (84)
· Weer (76)
· Garuda Indonesia (75)
· Geweld (64)
· Cultuur (59)
· Protesten (48)
· Foto raden (48)
· Militair (47)
· Sidoarjo modderstroom (45)
· Stroomvoorziening (40)
· Verkiezingen (36)
· Mensenrechten (32)
· Ramadan (31)
· Mexicaanse griep (27)
· PT Freeport (25)
· Conflict C. Sulawesi (20)
· Bosbranden (19)
· Sexy (17)
· Website (17)
· Infrastructuur (16)
· Volksverhalen (13)
· Sport (13)
· Geschiedenis (11)
· Het Wilde Westen van IndonesiŽ (11)
· Conflict Aceh (10)
· Een tochtje in een mini Mitsubishibusje (10)
· Klimaatschieten (9)
· Nachtleven (8)
· Overig (6)
· Lippo Cikarang (5)
· Media (3)
· Voetbal in IndonesiŽ (3)
· Knokkelkoorts (3)
· Kernenergie (2)
· Polio (1)
· Sluit kleinste categoriën

RSS feeds

Recente reacties
·  Op 10 Jan 2017 08:57 reageerde
bulekurus op President roept Moslims op tot meer tolerantie
·  Op 10 Jan 2017 00:46 reageerde
zieleffe op President roept Moslims op tot meer tolerantie
·  Op 15 Sep 2016 03:15 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 18:40 reageerde
jobvanstaalduinen op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 18:29 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 16:20 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 14:58 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 14:47 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 13:48 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 13:40 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 12:53 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 12:14 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 11:56 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 11:50 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 10:56 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 09:02 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 08:14 reageerde
bulekurus op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 07:52 reageerde
jakarta-snacks op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 07:14 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 05:14 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2018
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

64,943,081 pageviews Een website van indahnesia.com