Massa bestormt vliegveld in protest aankomst leider FPI


 blog.indonesiepagina.nl 

Startpagina
Je bent nu in > Blog > Massa bestormt vliegveld in protest aankomst leider FPI

Massa bestormt vliegveld in protest aankomst leider FPI

Massa bestormt vliegveld in protest aankomst leider FPI PALANGKA RAYA, CENTRAAL KALIMANTAN - Honderden mensen hebben zaterdag gepoogd het vliegveld van Palangkaraya, Cilik Riwut, te bestormen. Dit om te voorkomen dat de leider van de radicaal Islamitische FPI, (Islamitisch Verdedigingsfront) Habib Rizieq en zijn maten uit het vliegtuig zouden kunnen stappen.

De demonstratie werd geleid door de Culturele Dayak Raad en de Dayak jongerenvereniging GAPDI. De demonstratie maakte deel uit van verdere protesten tegen de oprichting van FPI afdelingen in de provincie Centraal Kalimantan. Nadat bekend werd dat Rizieq naar Palangkaraya zou komen werd direct een actie georganiseerd.

Tijdens de bestorming van het vliegveld vrijdag werd door beveiligers nog gepoogd om de poorten dicht te houden, maar de grote massa won het al snel van een handjevol beveiligers. Hierna baande de massa zich een weg naar het inmiddels gelandde toestel van Sriwijaya Air.

Toen de piloot vernam van de demonstratie wilde hij direct weer vertrekken, maar dit werd uiteindelijk niet gedaan, waardoor de overige passagiers van boord konden. Demonstranten controleerden de passagiers om er zeker van te zijn dat Habib Rizieq en andere leden van de FPI niet van boord zouden gaan.

Een woordvoerder van Sriwijaya Air liet weten dat Habib Rizieq niet op de passagierslijst stond. Enkele passagiers lieten echter weten dat ze enkele figuren met witte tulbanden en de standaard outfit van de FPI uit Jakarta hadden gezien. Uiteindelijk bleek dat de vier leden van de FPI weer meegenomen zijn naar Jakarta, alwaar ze van boord gingen.


Gerelateerde blog artikelen (categorie 'Cultuur') Gerelateerde blog artikelen (categorie 'Cultuur'):
21 January 2012 · Facebook oorzaak van toename scheidingen
01 December 2011 · West Java Foundation begint Batik Akademie
25 November 2011 · Saman dans genomineerd voor UNESCO werelderfgoed
23 November 2011 · Gouverneur wil prostitutie Oost-Java uitbannen
28 September 2011 · Gevonden: schoon toilet in IndonesiŽ!
09 July 2011 · Fatahillah Museum gesloten tot 2014

Tags Tags: FPI, demonstratie, Habib Rizieq


Geplaatst in Cultuur @ 12 February 2012 04:07 CET door Jeroen · 'Blog' RSS feed · permalink

Advertentie
Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Haha, schitterend.. mensen die overdag een long-dress dragen horen sowieso niet thuis in Indonesie. Maakt geen deel uit van de rijke cultuur van dit land en moet ook nooit een deel uitmaken als je het mij vraagt.

Gelukkig waren ze zo slim om Sriwijaya Air te vliegen, die maatschappij is namelijk in handen van een kafir , een Chinese Christen. Hiermee hebben ze wel echt bevestigd dat het ze alleen om het geld te doen is, en ze verder niets met hun geloof hebben, behalve het te besmeuren.

Wanneer wordt de FPI eens aangeklaagd voor godslastering? Hoog tijd!Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 
MAD

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Mooie aktie, deze vorm had ik nog niet gehoord. Moeten ze vaker doen. Goeie manier om de holbewoners terug te sturen naar hun grot. Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 

galgje erbij


infoRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.roosduchtrader.nl

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

I love it, I love it..... Allah u akbar!Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 


On 12-02-2012 10:10 Yogya-Bali wrote: Allah u akbar!

Y-B, ga je mond spoelen! Met bier.


MAD

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Graag. Hemels bier. Het is tenslotte hari minggu , een uitstekende dag voor een biertje.zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 12 February 2012 12:03


Op 12-02-2012 10:14 schreef Pak Pupyes:

[quote verwijderd]

Y-B, ga je mond spoelen! Met bier.
Op 12-02-2012 10:21 schreef Yogya-Bali:
Graag. Hemels bier. Het is tenslotte hari minggu , een uitstekende dag voor een biertje.

Deze keer niet, heb er gisteren genoeg op.
Heb er nu nog een kater van overgehouden, maar het was wel lekker.Maar leg mij eens uit wat heeft dat met die barok makende lange jurken achtige lieden te maken, die niet uit het vliegtuig mochten stappen.
Hadden ze onderweg niet er uit gegooid kunnen worden????? Emoticon: Shiny Emoticon: Party!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Verrek ! YB in het zwembad ! Bier zei je toch YB?


Where there is a will there will be relatives.

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Las net op een standoek dat dat opdondertje (1,50 meter) in zijn witte longdress op 4 maart in de buurt is voor de viering van iets. Mooie gelegenheid om hem te poppen .. op beeld vast te leggen.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 12-02-2012 12:05 Anorak wrote:
Verrek ! YB in het zwembad ! Bier zei je toch YB?
Zoooooveeeel bier red ik niet meer op mijn leeftijd. Maar een paar gaan er nog wel in.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Iemand taarten is ook altijd en elke keer weer spectaculair. Het effect van een goeie "taart" actie is echt beter dan van de huidige schoenengooierij.

Of............met harly's ijs.
In de toekomst dan, die wil zijn mislukte ijs probeersels vast wel invriezen.
Aarbeien en choco ijs doen het goed op witte jurken Emoticon: Party!
Vooral al als het al een beetje lobbig is. Emoticon: Laugh out loud


It's only kinky the first time.

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 
(Aangepast) Geplaatst @ 13 February 2012 10:45


On 13-02-2012 10:30 Yerun wrote:
Las net op een standoek dat dat opdondertje (1,50 meter) in zijn witte longdress op 4 maart in de buurt is voor de viering van iets. Mooie gelegenheid om hem te poppen .. op beeld vast te leggen.
Waarom zijn machtswellustelingen door de eeuwen vrijwel altijd kleine opdondertjes en/of superlelijke mannetjes (zie bijv. Ceasar, Hitler, Napoleon).
Ook hier in RI ziet men dat weer; de machtsgeile moslim-clerics zijn vrijwel allen beneden de maat en/of lelijk.
Dat heeft alles te maken met libido-compensatie: ze zijn niet in staat met hun misdeelde uiterlijk macht over het volk (en dus vrouwen) te verwerven; dan moet het maar met machtspelletjes. Het is gewoon een oerconservatief biologisch oermens gedoe. Gefrustreerde kereltjes over hun uiterlijk, zoeken compensatie hiervoor door verwerving van macht om zodoende hun libido te kunnen bewijzen. Hetzelfde idee als kerels in dure, grote auto's of motoren die daarmee een penis-verlenging hopen teweeg te brengen en op primitieve, stenentijdperk-achtige wijze indruk trachten te maken op de andere sexe.

Trouwens waar komt dat Arabische kleine gedrocht opdraven? In de buurt van Cikarang?zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Zoals ik ooit al eens eerder heb opgemerkt, is het opvallend dat vrijwel alle leiders van extremistische groeperingen in RI van Arabische afkomst zijn. Ik ga niet weer het hele rijtje opsommen maar het is opvallend.
Zo heeft een Arabische Indonesier mij op Ambon wel eens verteld dat dat te maken heeft met de economische teloorgang van de Arabische gemeenschap in RI die het economisch heeft moeten afleggen tegen de Chinezen. Dat konden ze niet verkroppen en de enige weg die nog open lag, was de geloofs-weg. Daarvan maken ze dan ook volop (mis)(ge)bruik om op een andere wijze toch macht te verkrijgen: ze werpen zich op als de enige islam-deskundigen vanwege hun Arabische afkomst (net als de profeet) en - vreemd genoeg - trapt het autochtone klootjesvolk hier erin met beide ogen. Deze nep-Arabieren hebben totaal geen kennis van de islam (hun voorouders kwamen hier om te handelen en voor de vrouwen.......niets verandert in de loopder eeuwen: de reden van komst van Arabieren naar RI) en hebben ook geen enkele wortels in de lokale cultuur. Dus een vreemde eend in de bijt die door het proletariaat wordt nog geloofd en omarmd ook (op zoek naar hun religieuze identiteit nadat ze door urbanisatie hun eigen culturele identiteit zien wegvloeien).Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 13-02-2012 10:45 Yogya-Bali wrote:

[quote removed]
Waarom zijn machtswellustelingen door de eeuwen vrijwel altijd kleine opdondertjes en/of superlelijke mannetjes (zie bijv. Ceasar, Hitler, Napoleon).
Ook hier in RI ziet men dat weer; de machtsgeile moslim-clerics zijn vrijwel allen beneden de maat en/of lelijk.
Dat heeft alles te maken met libido-compensatie: ze zijn niet in staat met hun misdeelde uiterlijk macht over het volk (en dus vrouwen) te verwerven; dan moet het maar met machtspelletjes. Het is gewoon een oerconservatief biologisch oermens gedoe. Gefrustreerde kereltjes over hun uiterlijk, zoeken compensatie hiervoor door verwerving van macht om zodoende hun libido te kunnen bewijzen. Hetzelfde idee als kerels in dure, grote auto's of motoren die daarmee een penis-verlenging hopen teweeg te brengen en op primitieve, steentijdperkachtige wijze indruk trachten te maken op de andere sexe.

Trouwens waar komt dat Arabische kleine gedrocht opdraven? In de buurt van Cikarang?
Wat denk je zelf? Natuurlijk zo dicht mogelijk bij Lippo Cikarang, want da's van een Chinees en er wonen veel non-Moslims, maar dat gaat niet lukken natuurlijk, want hier staat de ABRI op de wacht tegen dit soort Sensation White praktijkenYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Zoals gewoonlijk: provocatie.Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 13-02-2012 11:54 Yogya-Bali wrote:
Zoals gewoonlijk: provocatie.
Natuurlijk, iets anders dan dat kunnen ze niet, en zelfs in provoceren falen ze steeds vaker; men is zich er namelijk van bewust (gelukkig) dat het een clubje is van de politie en dat het gewoon om het geld gaat, vandaar ook dat ze de sterke drank die ze stelen .. eeh, in beslag nemen gewoon doorverkopen. En uiteraard hebben ze bijna klappen gehad op het vliegveld vrijdag, dat had helemaal mooie beelden opgeleverd.SanderBali
User
spacer line
 

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 13-02-2012 12:00 SanderBali wrote:

[quote removed]


Goed opgemerkt.
Ik krijg een beetje dat zelfde gevoel als ik weer eens zo lelijke Bul� met een Indo meid tegenkom.
Waarop ik me afvraag; heeft ie iedere dag/week een andere of niet? Want dan doet ie het beter als de meesten namelijk. Emoticon: Laugh out loudharlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 13-02-2012 10:44 oyibo wrote:
Iemand taarten is ook altijd en elke keer weer spectaculair. Het effect van een goeie "taart" actie is echt beter dan van de huidige schoenengooierij.

Of............met harly's ijs.
In de toekomst dan, die wil zijn mislukte ijs probeersels vast wel invriezen.
Aarbeien en choco ijs doen het goed op witte jurken Emoticon: Party!
Vooral al als het al een beetje lobbig is. Emoticon: Laugh out loudIk wil wel een speciale vriezer kopen voor dat kereltje van 1. meter 50

Beetje de arme stakker met de koran om de oren slaan

Enige wat ie doet is het vreten (geld) van de minst bedeelden aftrochelen en op teren in dure hotels

Ja oom ziel heeft een goed punt uit het vliegtuig hadden ze die gek moeten vlikker op 1000 voet Emoticon: Yes!


infoRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.roosduchtrader.nl

Log in om een reactie te geven
Je bent niet ingelogged op de website. Je moet ingelogged zijn om een reactie te geven op dit blog-artikel.

· Als je reeds een gebruikernaam hebt, log dan in.
· Als je je wachtwoord kwijt bent, haal dan een nieuwe.
· Als je nog geen gebruikersnaam hebt, maak er dan een aan.
   
OVER DIT ARTIKEL
Voeg dit blog-artikel toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

e-mail meldingen voor dit blog-artikel

Login Als je email meldingen wil ontvangen voor reacties die gegeven worden op dit blog-artikel. Je krijgt de email direct nadat het bericht geplaatst is.


Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

Volg ons op Twitter

Blog archief
· 2015, 4 artikelen
· 2014, 137 artikelen
· 2013, 142 artikelen
· 2012, 245 artikelen
· 2011, 703 artikelen
· 2010, 636 artikelen
· 2009, 885 artikelen
· 2008, 498 artikelen
· 2007, 527 artikelen
· 2006, 315 artikelen
· 2005, 181 artikelen
· 2004, 30 artikelen
· 2003, 8 artikelen

Populaire tags
· indonesie
· 2010
· jakarta
· bali
· indonesia
· overstromingen
· dame
· 1991
· indonesische
· aswolk
· vluchten
· garuda
· illegale
· na
· over
· prijs
· aan
· water
· nachtleven
· solo
Ieder uur automatisch gegenereerd

Blog categoriën
· Algemeen (475)
· Vulkanen (275)
· Ongelukken (271)
· Aardbevingen (270)
· Economie (250)
· Terrorisme (213)
· Reizen (202)
· Politiek (185)
· Criminaliteit (178)
· Corruptie (154)
· Toerisme (151)
· Vreemd genoeg ... (141)
· Religie (132)
· Milieu (125)
· Vogelgriep (122)
· Gezondheid (106)
· Overstromingen (93)
· Drugs (84)
· Weer (76)
· Garuda Indonesia (75)
· Geweld (64)
· Cultuur (59)
· Protesten (48)
· Foto raden (48)
· Militair (47)
· Sidoarjo modderstroom (45)
· Stroomvoorziening (40)
· Verkiezingen (36)
· Mensenrechten (32)
· Ramadan (31)
· Mexicaanse griep (27)
· PT Freeport (25)
· Conflict C. Sulawesi (20)
· Bosbranden (19)
· Website (17)
· Sexy (17)
· Infrastructuur (16)
· Sport (13)
· Volksverhalen (13)
· Geschiedenis (11)
· Het Wilde Westen van IndonesiŽ (11)
· Conflict Aceh (10)
· Een tochtje in een mini Mitsubishibusje (10)
· Klimaatschieten (9)
· Nachtleven (8)
· Overig (6)
· Lippo Cikarang (5)
· Voetbal in IndonesiŽ (3)
· Knokkelkoorts (3)
· Media (3)
· Kernenergie (2)
· Polio (1)
· Sluit kleinste categoriën

RSS feeds

Recente reacties
·  Op 10 Jan 2017 08:57 reageerde
bulekurus op President roept Moslims op tot meer tolerantie
·  Op 10 Jan 2017 00:46 reageerde
zieleffe op President roept Moslims op tot meer tolerantie
·  Op 15 Sep 2016 03:15 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 18:40 reageerde
jobvanstaalduinen op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 18:29 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 16:20 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 14:58 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 14:47 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 13:48 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 13:40 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 12:53 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 12:14 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 11:56 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 11:50 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 10:56 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 09:02 reageerde
oyibo op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 08:14 reageerde
bulekurus op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 07:52 reageerde
jakarta-snacks op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 07:14 reageerde
elsbeth op Trouwen op Ambon
·  Op 14 Sep 2016 05:14 reageerde
Malam op Trouwen op Ambon
© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2018
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

63,531,984 pageviews Een website van indahnesia.com