In de geschiedenis van Indonesië


  

Startpagina
Je bent nu in > Blog > In de geschiedenis van Indonesië

In de geschiedenis van Indonesië

select a date
11-01
12-01
13-01
14-01
15-01
16-01
17-01
18-01
19-01
20-01
21-01
22-01
23-01
24-01
Blog-artikelen op indonesiepagina.nl
2015
Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd
IndonesiŽrs kunnen vanaf morgen weer genieten van nog lagere prijzen voor brandstof, gas en cement. Andere prijzen zullen echter wellicht niet direct omlaag gaan omdat de rupiah verder is verzwakt en de distributiekosten zijn gestegen in de afgelopen maanden.

De prijs van de standaard brandstof premium, met een laag octaangehalte, zal vanaf middernacht zondag met 13 ... ( read on )
2014
'AustraliŽ sleept asielboten terug naar IndonesiŽ'
Schepen van de Australische autoriteiten zijn 'per ongeluk' Indonesische wateren binnengevaren. Dat erkende de Australische minister Scott Morrison vrijdag. Het land zou bootvluchtelingen hebben 'teruggesleept'.

De Australische regering heeft inmiddels excuses aangeboden aan de IndonesiŽrs, zei Morrison tegen Australische media. "Dit staat haaks op het beleid van de regering", benadrukte de minister, die niet zei hoeveel ... ( read on )
2014
Zeker 16 doden na overstromingen Noord Sulawesi
Zeer 16 mensen zijn om het leven gekomen door de zware overstromingen die Noord Sulawesi hebben getroffen. Donderdag maakte het hoofd van het Provinciale Agentschap Rampenbeheer, Noldy Liow, bekend dat er 15 lichamen zijn geborgen en dat ťťn persoon nog vermist word.

"De zoektocht naar slachtoffers van de aardverschuiving in Tinoor is nog in volle gang," ... ( read on )
2014
40.000 evacuees na overstomingen en aardverschuivingen Sulawesi
Zeker 40.000 mensen zijn ontheemd na plotselinge overstromingen en aardverschuivingen in Noord Sulawesi. Dit meld het Nationaal Agentschap Rampenbeheersing BNPB donderdag. Hoofd van de afdeling informatieverstrekking, Sutopo Purwo Nugroho, zei dat zes gebieden getroffen zijn door overstromingne, namelijk Manado, Noord Minahasa, Tomohon, Minahasa, Zuid Minahasa en de Sangihe Eilanden.

"Zeker 13 personen zijn om het leven ... ( read on )
2012
Huis beslist volgende week over beperking brandstofsubsidie
De 5e Commissie van het Huis der Afgevaardigden DPR zal volgende week beslissen over de invoering van een beperking op gesubsidieerde brandstoffen. Deze geld-besparende maatregel moet 1 april van dit jaar in werking treden.

Teuku Riefky Harsya, voorzitter van de commissie liet weten dat er gekeken zal worden naar de voorbereidingen die de overheid heeft genomen ... ( read on )
2011
IndonesiŽ steunt lidmaatschap ASEAN voor Oost Timor
IndonesiŽ heeft afgelopen zondag laten weten dat het Oost Timor steunt om lid te worden van de Associatie van Zuidoost Aziatische landen ASEAN. Dit meldden lokale media. De minister van Buitenlandse Zaken, Marty Natalegawa, liet dit weten.

Natalegawa zei dat hij openlijk Oost Timor steunt in de wens om lid te worden van ASEAN, dat op ... ( read on )
2010
Bakrie vergeet zijn eigen problemen en praat Century
Aburizal Bakrie lijkt het niet echt erg te vinden om verder te gaan en zijn eigen modderige 'verleden' achter zich te laten. De voorzitter van de Golkar Partij heeft gezegd dat het schandaal rond Bank Century geheel duidelijk moet worden voor de bevolking. Hij lijkt hiermee te vergeten dat zijn eigen modderstroom bij Sidoarjo just ... ( read on )
2009
Drie doden en 18 vermisten na zinken boot bij Aceh
Door slecht weer en hoge golven is in de wateren bij Aceh een kleine boot gezonken, aldus de Jakarta Post gisteren. De boot vervoerde 45 mensen waaronder enkele illegale immigranten die afgelopen zondag vanuit Penang (MaleisiŽ) vertrokken. De boot kreeg op twee uur varen van Aceh motorprobemen en zonk later uit de kust van Peureulak, ... ( read on )
2008
Honda verkoopt 8.5 % minder motoren in IndonesiŽ in 2007
De Japanse producent van motoren Honda, heeft het aantal verkochte motoren in IndonesiŽ vorig jaar met 8.5 procent zien verminderen in vergelijking tot 2006. Het bedrijf behoud echter nog wel de absolute toppositie als marktleider in het land, aldus een rapport. Verkopen door de lokale afdeling van Honda in IndonesiŽ, PT Astra Honda Motor, daalden ... ( read on )
2007
IndonesiŽ begraaft opnieuw twee vogelgriepdoden
In IndonesiŽ loopt de dodentol van de vogelgriep verder op. Sinds begin dit jaar zijn intussen zes mensen overleden aan een besmetting met het H5N1-virus, zo meldt de BBC. Momenteel zouden er nog eens twintig mensen met vogelgriepsymptomen opgenomen zijn in ziekenhuizen. Vorige week merkte minister van Volksgezondheid Siti Fadila Supari op dat IndonesiŽ misschien ... ( read on )
2006
Jongetje in IndonesiŽ overleden aan vogelgriep
Een Indonesisch jongetje van 3 dat met symptomen van vogelgriep was opgenomen, is dinsdag overleden. Enkele dagen geleden bezweek zijn oudere zusje al aan de ziekte. Een derde kind uit het gezin ligt nog met dezelfde symptomen in het ziekenhuis. De overleden kinderen waren opgenomen in Bandung op Java. Hoewel een laboratorium van de Wereldgezondheidsorganisatie ... ( read on )
2005
Dodental zeebeving passeert 175.000
Het officiŽle dodental in Zuidoost-AziŽ en Oost-Afrika als gevolg van de zeebeving bij Sumatra vorige maand stond maandag op ruim 175.200, ruim 7000 hoger dan zondag. Dat komt doordat Sri Lanka het officiŽle dodental heeft verhoogd van 30.920 naar 38.195. Hieronder het aantal doden per land, gebaseerd op opgaven van het Franse persbureau AFP, aangevuld met ... ( read on )
© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2018
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

63,537,632 pageviews Een website van indahnesia.com