In de geschiedenis van Indonesië


  

Startpagina
Je bent nu in > Blog > In de geschiedenis van Indonesië

In de geschiedenis van Indonesië

select a date
15-08
16-08
17-08
18-08
19-08
20-08
21-08
22-08
23-08
24-08
25-08
26-08
27-08
28-08
Blog-artikelen op indonesiepagina.nl
2011
Twee arrestaties voor miljoenenfraude Askrindo
De politie in de Indonesische hoofdstad Jakarta heeft vrijdag twee personen opgepakt voor vermoedde witwaspraktijken waarbij staats-verzekeraar Askrindo betrokken is. De totale schade voor de staat zou op kunnen lopen tot 500 miljard Rupiah, zo\'n 40 miljoen euro, meldden media zondag.

De verdachten, die voormalig directeurs van Askrindo zijn, worden ervan beschuldigd geld van de verzekeraar ... ( read on )
2010
5,0 magnitude aardbeving doet Yogyakarta beven
Een aardbeving met een magnitude van 5,0 op de Schaal van Richter heeft de stad Yogyakarta en omstreken doen beven eerder deze avond. De beving, die plaats vond om 18:41 lokale tijd, had zijn epicentrum op 15 kilometer ten zuidoosten van de stad Bantul op een diepte van slechts 10 kilometer.

Een woordvoerder van het Meteorologisch, ... ( read on )
2010
De metamorfose van Kuta Beach
Een complex van 5,2 hectare met hotels, restaurants, recreatie en winkels begint langzaam zijn vormen aan te nemen aan een stuk strand van 250 meter direct aan de Kuta Boulevard. Sahid Kuta Lifestyle Resort beslaat landgoed waarop vroeger het Sahid Raya Hotel stond. Nu wordt er een vier-sterren Harris Resort Kuta en een vijf-sterren Sheraton ... ( read on )
2009
Woning van mogelijke terrorist platgebrand
Een huis in de voetheuvels van de Salak berg in de buurt van Bogor is gisteren platgebrand door inwoners van het dorp. Het huis werd in de fik gestoken omdat de inwoners vermoeden dat het huis gebruikt werd als onderkomen voor terroristenleider Noordin M. Top. Dorpelingen zeggen dat ze een persoon hebben gezien die ongeveer ... ( read on )
2009
'Tommy wil president van IndonesiŽ worden'
Hutomo Mandala Putra, de zoon van de inmiddels overleden voormalige president Soeharto, is begonnen met de bouw van de weg die hem naar het presidentschap moet leiden. Een persoon dicht bij Tommy, zoals bij beter bekend is, liet dit aan de pers weten. Tommy heeft in het recente verleden een flinke waslijst aan rechtszaken op ... ( read on )
2008
Politie Serpong confisqueert 2.400 flessen sterke drank
De regionale politie van Serpong, westelijk Java, heeft met succes beslag gelegd op 2.400 flessen sterke drank die men aantrof in een loods in het gebied. Buiten de inbeslagname van de flessen sterk als bewijsmateriaal, zijn ook de twee eigenaren van de loods, alleen bekend onder de initialen G.S. en S.I., opgepakt. Het hoofd van de ... ( read on )
2007
Twee mogelijke vogelgriep patienten op Bali in het ziekenhuis
Twee personen zijn opgenomen in het ziekenhuis op het eiland Bali vanwege een mogelijke vogelgriep besmetting, aldus de lokale media. Deze melding zorgt voor toenemende onrust voor een grootschalige uitbraak van vogelgriep na de dood van een vrouw eerder deze maand. Een 28-jarige vrouw welke werkte als handelaar in kippen wordt op dit moment behandeld ... ( read on )
© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2017
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

59,080,366 pageviews Een website van indahnesia.com