In de geschiedenis van Indonesië


  

Startpagina
Je bent nu in > Blog > In de geschiedenis van Indonesië

In de geschiedenis van Indonesië

select a date
21-06
22-06
23-06
24-06
25-06
26-06
27-06
28-06
29-06
30-06
01-07
02-07
03-07
04-07
Blog-artikelen op indonesiepagina.nl
2011
Sterke aardbeving treft Papua, oostelijk IndonesiŽ
Een sterke aardbeving heeft de oostelijke provincie Papua in IndonesiŽ opgeschrikt. De beving vond zondagavond plaats aldus seismologen. Er waren geen directe meldingen van schade of slachtoffers door de beving met een magnitude van 6,5.

De beving vond plaats om 21:16 lokale tijd (14:16 Nederlandse tijd) en had zijn epicentrum op 53 kilometer ten noordoosten van ... ( read on )
2011
IndonesiŽ betaalt 'bloedgeld' voor migrante in Saudi Arabie
IndonesiŽ heeft 4.6 miljard Rupiah (380.000 euro) betaald in 'bloedgeld' om te voorkomen dat een Indonesische migrante die ter dood veroordeeld is wordt geexecuteerd. De vrouw is in Saudi Arabie veroordeeld voor moord.

Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Michael Tene, zei dat de compensatie, of diyat, om het leven van Darsem te sparen ... ( read on )
2010
Goede bezettingsgraad op vluchten Garuda route Amsterdam
Bisnis.com meldt dat de eerste drie weken na de herlancering van de route Jakarta - Amsterdam door Garuda Indonesia een succes zijn met een gemiddelde bezettingsgraad van 70%. De commercieel directeur van Garuda, Agus Priyanto, voorspelt dat de bezettingsgraad op deze route over juli uit zal komen op zo'n 80%.

Een aantal nieuwe spelers in de ... ( read on )
2009
IndonesiŽ stopt versturen werksters naar MaleisiŽ
IndonesiŽ heeft bemiddelingsbureau's opgedragen per direct te stoppen met het sturen van werksters naar MaleisiŽ. De Indonesische minister van Personeel, Erman Suparno, liet weten dat de beslissing - die per direct in ging - van kracht blijft tot het moment dat MaleisiŽ regels in werking stelt die de veiligheid van de werksters garandeert. "Ik heb ... ( read on )
2008
IndonesiŽ executeert twee Nigeriaanse drugs smokkelaars
Schoten waren hoorbaar over een eiland net ten zuiden van Cilacap in midden Java. Een duidelijke waarschuwing voor de drie AustraliŽrs die op dit moment in de dodencel zitten. Politieagenten brachten twee Nigerianen naar het Nirbaya bos op het eiland, handboeiden hen en openden het vuur even later. Ze waren ter dood veroordeeld voor het ... ( read on )
2007
Kalla: 'Marijuana kan als specerij gebruikt worden'
Bezit van marijuana moet verboden blijven in IndonesiŽ, maar chefkok's die het gebruiken als specerij moeten niet opgepakt worden. Dat is de verklaring die is gedaan door vice-president Yusuf Kalla. Chefs in verschillende delen van het land zeggen dat ze kleine hoevelheden verpulverde bladeren of zaden gebruiken als specerij in bepaalde gerechten. Met verslaggevers pratende zei ... ( read on )
2007
Stevige aardbeving ten zuiden van Java
Een aardbeving met een kracht van 6.0 op de Schaal van Richter trof het gebied ten zuiden van het eiland Java vroeg op de woensdag, maar er was geen risico op een tsunami. Ook werd geen schade gemeld volgens een woordvoerder van het BMG (Meteorologisch en Geofysisch Agentschap). Het epicenter van de aardbeving lag op ... ( read on )
2006
SHO zamelt 3,5 miljoen euro in voor noodhulp Java
Precies een maand na de aardbeving op het eiland Java in IndonesiŽ is er op giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) 3.500.000 euro binnengekomen. De omvang van de ramp is groter dan aanvankelijk werd gedacht. Met het geld van de SHO kunnen de eerste noden worden gelenigd maar er is onvoldoende geld om alle ... ( read on )
© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2017
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

57,685,952 pageviews Een website van indahnesia.com