In de geschiedenis van Indonesië


  

Startpagina
Je bent nu in > Blog > In de geschiedenis van Indonesië

In de geschiedenis van Indonesië

select a date
18-10
19-10
20-10
21-10
22-10
23-10
24-10
25-10
26-10
27-10
28-10
29-10
30-10
31-10
Blog-artikelen op indonesiepagina.nl
2011
Australische jongen in detentie immigratie over drugs
Een 14-jarige Australische jongen die eerder opgepakt werd met drugs op zak op het Indonesische eiland Bali is inmiddels overgeplaatst vanuit een politiecel naar een cel van de immigratie.

Met zijn gezicht bedekt kwam hij zaterdagmiddag aan, vergezeld van enkele agenten en zijn ouders. Het hoofd van het departement Justitie en Mensenrechten op Bali, Taswem Tarib, ... ( read on )
2009
Tien miljoen toeristen in 2014?
De minister van Cultuur en Toerisme, Jero Wacik, heeft gezegd dat IndonesiŽ de doelstelling heeft om tien miljoen toeristen naar het land te trekken in 2014. Hoewel er wel vaker doelstellingen uitgezet worden voor het toerisme in IndonesiŽ, worden deze zelden gehaald. Dit weerhoudt de minister, die enkele dagen geleden voor zijn tweede termijn is ... ( read on )
2009
Slachtoffers aardbeving West Sumatra krijgen noodopvang
De Indonesische overheid en hulporganisaties zijn begonnen met de bouw van tijdelijke opvang voor honderdduizenden mensen die dakloos zijn geworden na de aardbeving in West Sumatra eind vorige maand. Bij de beving, die op 30 september plaats vond, kwamen meer dan 1.100 mensen om het leven, raakten er meer dan 1.200 zwaargewond en werden zeker ... ( read on )
2009
Dit stond er op de foto! #6
Het goede antwoord werd dit maal met ťťn heldere reactie gegeven. Het is inderdaad een surfplank van de strandwachten in zuid Bali. Dat het strand een paar honderd meter verderop lag, dat maakt verder niet uit. Made. gaf het goede antwoord en gaat er met de eer vandoor geze week. Om deze foto in het ... ( read on )
2009
Minister van Toerisme: 'Snellere verwerking visum on arrival'
De minister van Cultuur en Toerisme, Jero Wacik, heeft zijn plan voor de eerste honderd dagen als minister bekend gemaakt. Het is de bedoeling dat de verwerkingstijd van een 'visa on arrival' op vliegvelden en in zeehavens flink verkort wordt. Hij liet weten dat een flink snellere service zeker zou bijdragen tot een positiever imago ... ( read on )
2008
AustraliŽ vreest extremistische elementen in IndonesiŽ
AustraliŽ heeft laten weren dat de recente arrestatie van enkele mogelijke terroristen in IndonesiŽ een duidelijk signaal is dat het gevaar van extremisten "altijd op de loer ligt." Eerder deze week meldde de Indonesische politie dat ze vijf leden van een radicaal-Islamitische cel opgepakt hebben. Hierbij werden ook wapens, munitie en explosieven in beslag genomen. De ... ( read on )
2007
6.0 aardbeving treft Sumatra
Een stevige aardbeving heeft het westen van IndonesiŽ op woensdag getroffen, aldus het meteorologisch instituut. Het Meteorologisch en Geologisch Instituut meldde dat de aardbeving een kracht van 6.0 op de schaal van Richter laats had net voor 3 uur in de morgen (20:00 GMT een dag eerder). De schok had plaats op een diepte van ... ( read on )
2005
IndonesiŽ en Singapore gaan samen toerisme promoten
IndonesiŽ en Singapore hebben een samenwerkingsverband ter promotie van het toerisme ontwikkeld om zo het Indonesische resort eiland Bali en de wereldbekende maatschappij Singapore Airlines met elkaar te verbinden. Indonesisch minister van Cultuur en Toerisme, Jero Wacik, liet weten aan verslaggevers in Jakarta dat met de promotie vooral buitenlandse toeristen naar Singapore, vooral Chinesen, IndiŽrs ... ( read on )
© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2017
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

60,812,718 pageviews Een website van indahnesia.com